woensdag 7 december 2011

De Hongerspelen wedstrijd

Hallo liefste lezertjes,

Jullie wisten al lang dat ik een grote Hunger Games fan ben en ik kijk dan ook regelmatig op verschillende sites. Een daarvan is www.myhungergames.com. Die houden een wedstrijd waar iedereen over de hele wereld aan kan deelnemen, dus ook jullie! Je kunt een een echte Spotgaaienpin (!), een Katniss karakter poster (!) én het tijdschrift People Magazine winnen waarin nieuwe foto's staan van Katniss, Effie en Gale! Superleuke dingen allemaal dus! Wat je moet doen om deel te nemen is hier te lezen. Ben je niet zo goed in Engels? Dan vertaal ik het even voor jullie!

Er zijn drie simpele manieren om deel te nemen.

Elke manier waarop je deelneemt geeft je een kans om de prijs te winnen met een maximum van drie deelnames.

1) Volg ons op Twitter en post het volgende:


I just entered for a chance to win some great Hunger Games Prizes @MyHungerGames http://tinyurl.com/7kd8kcw #MyHungerGamesGiveaway

2) Zorg ervoor dat je ons leuk vindt op FACEBOOK en post een deelname op ons prikbord - of tag ons op jouw prikbord.


3) Blog over deze wedstrijd en krijg een extra deelname en post hieronder de link van jouw blog zodat wij weten waar we jouw blog kunnen vinden.


(als je geen Facebook of Twitter hebt, aanvaarden wij ook een deelname door hieronder een reactie te posten.)


Je kan nog meedoen met de wedstrijd tot 12 december, 6 uur 's ochtends. (Dat lijkt misschien een raar uur, maar dat is omdat die website niet van België of Nederland is.)

Zeker meedoen dus! Denk trouwens niet dat je geen kans maakt, want ik heb ooit eens een wedstrijd op die site gewonnen ;)

Veel succes en...

may the odds be ever in your favor!
mogen de kansen immer in je voordeel zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten